Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan erdemli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan bünyelar için yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi yerine az çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların anne başlangıçlerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının canlı bir şekilde meydana gelmesi özellikle koca katlı strüktürlarda balkon veya pencerelerden boşanmak kabil olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri çok bir incelemeye tabi tutulur. Binaların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, strüktürların haricinde bulunan ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında dirilik kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden Yangın çıkış kapısı istanbul izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını onarmak dâhilin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama geçirmek veya amatörce düzenlemek sağlam skorlara yöntem harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak bapnın suhuletle açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın merdivenleri örgülırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma celi mimarilarda 120cm, şiddetli katlı büro binalarında 90cm ferahliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve münasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page